michael kors
Blog

De perfecte zomerschoenen voor tijdens jouw vakantie

We kennen het allemaal wel, dat je op vakantie gaat en je nog een paar laatste outfits wilt kopen om mee te nemen. Want voordat je gaat, heb je het idee dat je totaal geen kleren hebt om mee te nemen en dan vooral om aan te trekken. Uiteindelijk weten we allemaal dat dat totaal niet waar is. Maar toch, gebeurt elk jaar hetzelfde, en gaan we op zoek naar nog een paar leuke outfits. En soms, heel soms, zijn we dan ook nog op zoek naar een paar leuke nieuwe zomer schoenen. Want ja, je moet toch schoenen aan onder jouw outfit als je op pad wilt gaan.

Een lekker zomers schoentje voor erbij

Ja, je hoort het jezelf zeggen tegen jezelf. “Eigenlijk heb ik genoeg schoenen en past het allemaal wel in mijn koffer uiteindelijk?” En toch gaan we altijd nog op zoek naar dat ene leuke slippertje van Michael Kors, of die leuke sneakers van Nike. En uiteindelijk past het ook nog allemaal in je koffer. Misschien is dat nog wel het frustrerende. Omdat je dan helemaal geen reden weet om de schoenen terug te brengen, of juist überhaupt niet te kopen. Je houdt om een of andere magische reden altijd ruimte over in je koffer. Maar wanneer je uiteindelijk dat ene leuke schoentje hebt gevonden. Dan bedenk je je weer, of je wel überhaupt leuke outfits hebt die je erbij kan dragen. En omdat je niet alles bij de hand hebt, ga je op zoek naar leuke kleren voor bij het schoentje. En ja hoor, ook die passen, om een of andere reden, ook nog altijd in de koffer. Herken jij dit hele gebeuren? Want ik heb dit elke keer voordat ik op vakantie ga, terwijl ik vaak genoeg denk dat ik echt omkom in kleren. Maar vijf minuten later komt de gedachten van nooit genoeg kleren weer in mij op. Dus echt helpen is het ook niet.

Maar weet je wat helemaal herkenbaar is

Kijk het is al herkenbaar dat je vaak genoeg nieuwe kleding en schoenen koopt voordat je op vakantie gaat. Maar voordat je vertrekt past altijd alles perfect in je koffer en lijk je soms een beetje ruimte over te hebben, dat is dan net genoeg voor die paar koelkast magneten die je dan mee terug neemt. Maar wanneer je voor de terugreis weer je koffer in wilt pakken, en om de een of andere manier het niet meer past. Je hebt niets bij gekocht, maar je krijgt je koffer gewoon niet meer terug ingepakt en opeens moet je met je billen op de koffer om hem dicht te krijgen. Is dat voor jou ook zo herkenbaar?

Laat een antwoord achter