Blog

Een goedkoop vrijgezellenfeest

Tegenwoordig zijn de gemiddelde kosten van een bruiloft in de Verenigde Staten bijna $ 26.000 (!), En dit omvat niet eens de kosten van een huwelijksreis. Als gevolg hiervan worstelen veel bruidegoms en beste mannen met leuke maar goedkope activiteiten voor een vrijgezellenfeest dat geen arm en been kost. Gelukkig, en hoewel het een speciale gelegenheid is, hoeft een groot vrijgezellenfeest de bank niet te breken. Om je op weg te helpen, delen we onze top 25 goedkope ideeën voor vrijgezellenfeesten hieronder, samen met de geschatte kosten indien van toepassing.

Neem een ​​kampeertrip

Kamperen is niet alleen goedkoop, het kan ook heel leuk zijn als je de tijd neemt om vooruit te plannen en ervoor te zorgen dat iedereen aan boord is met dit idee. De kans is groot dat veel, zo niet alle gasten van je vrijgezellenfeest al wat kampeeruitrusting hebben, maar er zijn voldoende verhuurwinkels die jou en je vrienden kunnen bieden wat je nodig hebt. Zorg ervoor dat je veel bier, frisdrank en mineraalwater en je favoriete etenswaren op voorraad hebt die je boven een open kampvuur kunt bereiden, zoals shish kabobs. Hoewel het drinken van bier en het vertellen van lange verhalen rond een kampvuur met je vrienden een enorm lonende ervaring is, wil je misschien een paar andere activiteiten meenemen voor jou en je vrienden om van te genieten, zoals honkballen, voetballen en frisbees. Veel nationale en nationale parken bieden schilderachtige campings gratis of tegen een kleine vergoeding en er zijn privéalternatieven beschikbaar die nog meer voorzieningen bieden. Ga terug naar de natuur met je vrienden, neem een ​​balletje en bespaar wat geld tijdens het proces!

Karaoke feest

Als u weet dat een van uw gasten voor een vrijgezellenfeest al een karaoke-apparaat heeft, bent u helemaal klaar. Anders kun je karaoke-machines vinden zoals die in bars te huur zijn in veel grotere steden of je kunt een fatsoenlijk model kopen voor minder dan $ 100. Zoek een geschikte locatie voor je karaoke-wedstrijd, zoals de kelder van de getuige waar luid zingen en rauw gelach niet de aandacht trekken van de plaatselijke politie. Hoewel sommige van je vrienden terughoudend zijn om deel te nemen aan een zangwedstrijd, kunnen groepsdruk en een paar brouwers wonderen verrichten en ze kunnen je zelfs verrassen met hun talent zodra je ze hebt opgestart. De feestgasten moeten elke deelnemer evalueren op basis van hun presentatie, trouw aan de eigenlijke woorden van hun geselecteerde lied en de kwaliteit van hun zang. De beste deelnemer moet een trofee krijgen als hoofdprijs met gepaste pracht en omstandigheid en de verliezende deelnemer moet de volgende bierrun maken.

Geef een reactie