Blog

Huwelijksreis beleven op Bali

Mijn vrouw en ik zijn over een aantal weken één jaar getrouwd. Door omstandigheden vorig jaar, hebben wij nog helaas niet de kans gehad om op huwelijksreis te gaan. Nu de situatie is opgelost en alles weer een beetje op de rit is, besloten we alsnog een huwelijksreis te plannen.

 

 

De grootste droom van mijn vrouw was een Rondreis Bali

Mijn vrouw gaf destijds aan dat zij heel erg graag naar Bali zou willen. De mooie stranden, de palmbomen. Mijn vrouw beschreef het zelfs als een grote droom. Aangezien we een jaar hebben moeten wachten op ons huwelijksreis, besloot ik niet meer te denken aan de financieren en gewoon een luxe rondreis Bali te boeken. Backpacken is niks voor ons, het leven uit een tasje en maar hopen dat je ergens je wasgoed kan doen. De keuze was dus ook snel gemaakt om goede hotels met goed eten uit te zoeken. Toch is het allemaal lastig online te vinden, recensies zijn vaak erg wisselend. Ieder persoon ervaart natuurlijk andere dingen en let ook op andere dingen. Ik wil dus niet op de mening van andere hotels boeken.

 

 

Hulp van een reisbureau

Hulp inschakelen via een reisbureau leek ons dus ook de beste optie. Echter had ik absoluut geen zin om naar het reisbureau in het dorp te vertoeven. De vorige reis die wij wilde boeken heeft ons 3 uur gekost. Aangezien tegenwoordig alles online kan, kon ik mij bijna niet voorstellen dat een reisbureau niet online zou werken. Na een korte zoektocht vond ik een reisbureau die je via de mail of via een live chat heel erg goed verder konden helpen. Je gaf aan wat je wensen zijn wat betreft de bezienswaardigheden, eisen van hotels en budget. Heel erg simpel eigenlijk.

 

 

Complete reis is opgesteld

Al snel kregen we een email met de complete rondreis Bali uitgetypt. Plaatsen, namen van hotels van vier tot vijf sterren. Een route die we zouden maken onder begeleiding van een privé reisgids en nog een aantal keuze hotels. Hoe fijn is dit?! Ik kon dus gewoon vanaf thuis kijken of de hotels mij bevielen op basis van de foto’s en de ligging van het hotel. Mijn vrouw vond één plaats minder leuk want dat was erg toeristisch. Toen we dit doorgaven was het geen probleem en werd er een nieuwe route uitgestippeld. De vertrekdatum is over 4 weken. Dan zijn we op ons trouwdag ergens op Bali.

Laat een antwoord achter