Blog

Ik ga op reis en ik neem mee..

We kennen allemaal het spelletje dat we als kind altijd speelden: ik ga op reis en ik neem mee… Je gaat de cirkel rond, en de volgende in de rij moet alle voorgaande objecten herinneren, plus een nieuw object noemen. Laten we een mini rondje spelen. 

Ik ga op reis en ik neem mee: ondergoed. De basis van wat je begint te pakken, is altijd kleding. We zijn vaak heel erg gefocust op het inpakken van de kleding zoals broeken en shirts, want dat is wat de rest van de wereld zal zien. Maar ik heb zelf dan vaak het probleem, dat ik de kleine noodzakelijkheden zoals sokken en ondergoed vergeet. Zowel dames- als herenondergoed, waarbij dames ook aan bh’s moeten denken, is zeker belangrijk om niet te vergeten.

Ik ga op reis en ik neem mee: ondergoed en een boek. Wanneer je op vakantie gaat, wil je vaak tot rust kunnen komen. Hoewel iedereen op verschillende manieren tot rust komt, helpt het lezen van een boek voor veel mensen. Wanneer je een echte leestijger bent, neem dan vooral meerdere boeken mee op vakantie. Hou je niet zo van lezen, dan is een boek misschien wel voldoende. De hoeveelheid boeken is natuurlijk ook afhankelijk van hoe lang je op vakantie gaat, en de aard van de vakantie.

Ik ga op reis en ik neem mee: ondergoed, een boek en een reisgids. Wanneer je voor een actievere vakantie gaat, wil je vaak veel dingen bezichtigen. Misschien alle toeristische plekken, of juist allerlei dorpen en steden verkennen. Het hebben van een gidsboekje kan dan heel handig zijn. Ook kun je er de beste restaurants en dergelijke in terug vinden. Op die manier hoef je je daar ook geen zorgen over te maken. 

Ik ga op reis en ik neem mee: ondergoed, een boek, een reisgids en een camera. Hoewel herinneringen van goede tijden altijd in je hoofd zullen zitten, is het soms ook leuk om fysieke herinneringen te hebben. Foto’s kunnen hier altijd bij helpen. Wanneer je door een fotoalbum heen bladert, voelt het soms alsof je weer teruggevoerd wordt naar de tijd van je vakantie. 

Ik ga op reis en ik neem mee: ondergoed, een boek, een reisgids, een camera en een glimlach. Het belangrijkste wanneer je op vakantie gaat, is natuurlijk dat je een geweldige tijd hebt! Dus laat al je zorgen thuis, en zorg dat je volop kunt genieten van je vakantie.

Laat een antwoord achter