lange-blouse-dames
Blog

Met deze prachtige kledingitems steel jij de show

De zomer is in volle gang en dat was afgelopen maand wel te merken. Het was heerlijk weer! Soms zelfs misschien een beetje te warm maar daar mogen we natuurlijk niet over klagen. Gelukkig is de zomer nog lang niet voorbij en mogen we hopelijk nog een tijdje genieten van het prachtige weer. Toch is het in de zomer soms best lastig te bepalen hoe je, je wilt kleden. Zeker kleding naar je werk kan een dingetje zijn. Je wilt je niet te warm kleden want dan is er geen houden aan. Maar je wilt je natuurlijk ook niet te bloot kleden. Maar wat doe je dan wel aan? Daar hebben wij gelukkig het antwoord op!

De dames blouse

De blouse is een echte klassieker en werd vroeger voornamelijk gedragen door de man. Gelukkig is dit kledingitem ook perfect voor de vrouw en komen er steeds meer vrouwelijke modellen op de markt. Een blouse oogt altijd er netjes en kan in verschillende gelegenheden gedragen worden. Zo is dit item perfect voor op kantoor maar ook in de casuele sferen of voor een avondje uit is de dames blouse het perfecte mode item.

De lange mouwen blouse voor dames

De lange mouwen blouse voor dames zijn we het meest. Vooral voor op kantoor vinden wij dit persoonlijk een uitstekend kledingstuk. De blouse ziet er netjes uit, oogt zakelijk en er kan eindeloos mee gevarieerd worden. Daarnaast wordt deze blouse van steeds meer verschillende soorten materialen gemaakt zoals bijvoorbeeld linnen. Linnen is een hele luchtige stof en vocht regulerend. Dit maakt deze stof de perfecte stof voor de zomer. Met een lange blouse voor dames van linnen zit jij deze zomer geheid goed wat betreft je outfit. Zakelijk maar toch luchtig genoeg om die warme zomerdagen door te komen.

De korte mouwen blouse voor dames

Naast de blouse met lange mouwen zien we ook steeds vaker de blouse met korte mouwen in de winkels hangen. De blouse met korte mouwen ziet er over het algemeen vaak iets casueler uit en maakt dit een perfect item als vrijetijdskleding. Toch kan een blouse met korte mouwen ook zeker gedragen worden op de werkvloer. Match een witte blouse met bijvoorbeeld een donkerblauwe of zwarte kokerrok en een paar goede hakken voor een klassieke en elegante look. Let altijd wel even op de stof als je een blouse gaat kopen. Dit geldt zowel voor de lange mouwen blouse als de korte mouwen blouse. Sommige blouse zijn gemaakt van een kreukgevoelig materiaal. Dit zijn vaak de synthetische varianten. Deze items kreuken zo snel dat er bijna niet tegenop te strijken valt en van te veel kreukels in een blouse wordt natuurlijk niemand blij.

Laat een antwoord achter