opbouwspots
Blog

Led spots, de ideale verlichting voor in huis!

Het is tegenwoordig misschien wel een van de populairste verlichting in en rondom het huis, ledverlichting. Door de variatie van de hoeveelheid licht en de duurzaamheid van de spots kiezen vele mensen voor deze verlichting. Led spots zijn voor iedere kamer te gebruiken en heeft voor iedere ruimte een apart soort. Zo kun je kiezen voor een led spot die bestendig is tegen water. Deze zou je kunnen gebruiken in een vochtige ruimte, zoals een schuur, én in de badkamer. Voor de slaapkamer zijn er andere spots te vinden en is hier ook een erg grote variatie in het soort lampen. Waar kun je led verlichting nu allemaal voor gebruiken?

Led verlichting in de tuin

We hadden het net al even kort over het feit dat led verlichting bijna voor alles te gebruiken is. Het feit is ook dat vele mensen de led verlichting ook voor diverse doeleinden gebruiken. Zo gebruikt men het veel in huis, maar zijn de lampen met led verlichting voor in de tuin nu ook aardig populair. Deze spots kun je in de grond, tussen de planten of in het gras steken. De led verlichting zorgt voor een unieke sfeer in de tuin en is perfect voor een romantische zomeravond met je geliefde!

Inbouwspots

De meeste mensen die spots gebruiken, maken vooral gebruik van inbouwspots. Bij een laag plafond of een plafond met een gipswand zijn deze gemakkelijk te bevestigen. Je zou een gat kunnen maken in de gipswand, waar je vervolgens de inbouwspot kunt bevestigen. Zo zou je de spots op verschillende manier kunnen plaatsen. Bevestig de spots achter elkaar voor een uniek effect. Je zou er ook voor kunnen kiezen om de spots te verdelen over de gehele kamer, waardoor de kamer optimaal verlicht is én je een apart, hemels effect creëert. 

Opbouwspots

Helaas kan niet iedereen beschikken over inbouwspots. Inbouwspots zijn natuurlijk erg goed te bevestigen wanneer je beschikt over een loze ruimte in het plafond. Wanneer je niet over een laag plafond beschikt, is het lastig om inbouwspots te bevestigen en zou je het plafond zelf lager moeten maken. Je zou ook voor een gemakkelijkere weg kunnen kiezen. Voor mensen die helaas geen inbouwspots kunnen bevestigen, is er een oplossing bedacht. Opbouwspots zijn bijna exact hetzelfde als inbouwspots, maar bevestig je op de muur zelf. Door deze op eenzelfde manier te bevestigen, in een rij achter elkaar, zul je hetzelfde effect creëren!

Laat een antwoord achter