Blog

Mijn eigen ervaringen verkopen

Ik werk sinds een jaar op een reisbureau. Ik ben hier eigenlijk een soort van ingerold, want ik had nooit verwacht dat ik hier uiteindelijk mijn beroep van zou maken. Zelf heb ik al de halve wereld gezien, als jong meisje van 17 stond ik namelijk regelmatig met mijn backpack op Schiphol te wachten tot ik weer eens mocht vertrekken. Ik wilde geen jarenlange studies volgen, ik wilde de wereld ontdekken!

 

 

Praten uit ervaring

Ik merk dat ik door alle reizen die ik zelf al heb gemaakt, veel kan adviseren op basis van mijn eigen ervaring. Zo had ik laatst een klant die graag naar Tanzania wilde afreizen. Tanzania reizen moeten goed georganiseerd worden, omdat sommige gebieden niet veilig zijn voor toeristen. Daarnaast heb je wel wat tips nodig om echt het land te zien. Tegenwoordig is Tanzania een toeristische trekpleister geworden wat dus ook vele nadelen heeft. Denk aan veel te dure safari trips of oplichters die jou zien als wandelende geld boom. Daarom is het ook altijd beter om je reis te boeken bij een reisbureau aangezien je dan gelijk verzekerd bent. Tanzania reizen vind je daarnaast ook nog in verschillende prijsklassen, dus daar is hulp voor de juiste vakantie uitzoeken ook wel erg handig bij. Tanzania reizen maken moet je ook voorbereiden, denk aan inentingen enz.

 

 

 

Mijn eigen droomreis verkopen

Ik ben op heel veel plekken geweest. Toch heb ik nog steeds dromen. Zo wil ik nog heel erg graag naar Argentinië. De cultuur en de natuur schijnen adembenemend te zijn. Helaas ben ik er zelf nog niet aan toegekomen. Vorige week was er dus een klant opzoek naar Argentinië reizen. Wat was ik jaloers, ik wilde graag met dit koppel mee. Ondanks dat ik er zelf nog niet was geweest, kon ik wel veel vertellen over de Argentinië reizen. Ik gaf tips over welke plaatsen ze zeker naar toe moeten en ik wist zelfs een paar restaurants waar je echt gegeten moet hebben als je daar bent geweest. Het koppel ging enthousiast weer de deur uit na het boeken van een Argentinië reis. Dit koppel wilde graag in 14 dagen heel erg veel zien, maar als ik er zelf naar toe zou gaan zou ik er minimaal een maand voor uittrekken. Als je 14 dagen daarnaartoe gaat moet je keuzes maken met wat je graag wilt zien, echter zou ik alles willen zien van het land. Door dit koppel ben ik weer erg enthousiast geworden en ben ik van plan binnenkort te kijken wat mijn mogelijkheden zijn!

Laat een antwoord achter