Blog

Speelgoed voor op vakantie

Met de kinderen op vakantie

Het is nog altijd zomer en alhoewel een aantal van ons al op vakantie zijn geweest zijn er ook veel mensen die nog gaan. Op vakantie met het gezin is natuurlijk een ontzettend fijne manier om stress kwijt te raken en je band op te bouwen met je gezin. Voor kinderen zijn vakantie ook bijzondere weken om veel plezier te beleven en met hun ouders te spelen. Ik raad daarom altijd ouders aan om tijdens de vakantie de kinderen niet te veel tijd te geven op telefoons en andere technologische apparaten. Er zijn veel betere manieren om je kinderen zoet te houden. Om deze reden bespreek ik in dit artikel het beste speelgoed voor je kinderen tijdens de vakantie.

De eerste vorm van entertainment die ik wil bespreken zijn niet persé speelgoed maar desondanks wel ontzettend belangrijk. Ik wil het namelijk hebben over boeken. Toen ik zelf jong was zat ik altijd op vakantie boeken te lezen. Dit was een ontzettend fijne manier om tot rust te komen in de avonden van vakantie en jezelf te verliezen in een goed verhaal. Dit geld ook voor kinderen. Voor ouders zijn boeken ook een fantastische manier om kinderen zoet te houden op de achterbank van de auto. Een lange autoreis kan voor kinderen met veel energie erg moeilijk zijn en voor problemen zorgen. Dit kan ook lastig zijn voor ouders. Houdt je kinderen daarom zoet met boeken.

Lezen en in het zand spelen

Wanneer kinderen nog niet zo oud zijn dat ze ingewikkelde boeken kunnen lezen zijn bijvoorbeeld Donald Ducks een goede optie. Wat ook leuk is, is goed speelgoed voor op het strand. Kinderen spelen graag in het zand en leuk speelgoed dat hierop aansluit is een must.  Een goede optie is Bruder speelgoed die je bijvoorbeeld bij De Boer Drachten kunt aanschaffen. Dit speelgoed is voornamelijk zogenaamd boerderijspeelgoed. Dit betekent dat we het hebben over graafmachines en vrachtwagens. Dit is daarom leuk speelgoed voor kinderen om mee zandkastelen te bouwen en in het zand te spelen.

Tegelijkertijd is het ook belangrijk voor kinderen om genoeg beweging te krijgen op vakantie. Zoiets simpels als een bal kan kinderen uren zoet houden. Als vader is het natuurlijk ontzettend leuk om met je kinderen te voetballen. Wat oudere kinderen zullen ook vaak vakantievrienden maken waarmee ze kunnen gaan spelen. Geef je kinderen dan ook de vrijheid om zelf op avontuur te gaan. Dit geeft ook wat tijd om met alleen je vrouw of vriendin door te brengen.

Laat een antwoord achter