Blog

Stromer fiets: neem hem mee naar je werk

In een nu snel veranderende wereld worden andere dingen van ons gevraagd. Het Coronavirus dwingt ons op een andere manier naar ons leven te kijken en bepaalde zaken aan te passen. Een van de zaken die grote veranderingen ondergaan is het woon werk verkeer. Daar waar we vroeger zonder problemen in de overvolle bus of tram stapten, denken we daar nu wel twee keer over na. Is dat in de huidige situatie wel verstandig? Of kies ik liever een andere manier om naar mijn werk te komen? Er is een run ontstaan op tweedehands auto’s en dan kun je al voorspellen hoe jouw rit eruit gaat zien. File onderweg en parkeerproblemen bij je werk. Ook niet ideaal dus. Is er dan geen andere manier om, het liefst op prettige wijze, op het werk te komen? Ja, die is er. En het is een vrij nieuwe manier van forenzen. Het is de Stromer fiets, een fiets van Zwitserse makelij die het leven van elke forens een stuk makkelijker gaat maken. Want deze fiets is speciaal gemaakt voor hen. Een Stromer fiets neem je mee uit de winkel. En hier lees je waarom.

Stromer fiets: Krachtig en snel

Een Stromer fiets brengt je daar waar je wezen moet. De fiets heeft een zeer strak design zonder onnodige uitsteeksel en frutsels. Hij is stoer en sterk en hij heeft een zeer sterke motor. Die motor heeft bovendien een actieradius van wel 180 kilometer dus je werk hoeft echt niet naast de deur te zijn. Ook als je de hele weg en constant de volledige motor gebruikt dan is de actieradius nog altijd 60 kilometer. En dat is een flink eind voor een fiets. Het meest bijzondere is dat de motor is geplaatst in de achternaaf van de fiets. Dat zorgt er dus voor dat je bijna letterlijk vooruit geblazen wordt. Een beetje tegenwind zal jou niet meer deren.

Snel ter plaatse

De Stromer fiets is ontworpen met het doel jou veilig en betrouwbaar op de plaats van bestemming te brengen. En ook als je maar heel even op die plaats blijft, dan is dat geen enkel probleem. De Stromer fiets is heel snel weer opgeladen en dan kun je er weer tegenaan voor de volgende etappe. Deze fiets, met zijn stoere uiterlijk, is de fiets van de toekomst. Dus ben jij opzoek naar een nieuwe manier van forenzen? Pak de Stromer fiets.

Geef een reactie