vliegtickets-Turkije
Blog

Nog geen zomervakantie geboekt? Boek snel nog een last-minute

De zomervakantie is alweer in volle gang en dat hebben we geweten. De afgelopen weken zijn er in Nederland meerdere warmterecords verbroken. Veel mensen hebben er dan ook voor gekozen dit jaar heerlijk op vakantie te gaan in eigen land of gewoon niet op vakantie te gaan. Toch zijn de weersvoorspellingen voor de maand augustus iets minder gunstig dan gehoopt. Het wordt er koeler en natter dan de afgelopen maanden. Niet erg natuurlijk maar als je een flinke zonaanbidder bent kan dit natuurlijk wel een beetje tegenvallen, zeker als je expres geen zomervakantie hebt geboekt. Maar… niet getreurd! Je kan altijd nog snel even een last-minute boeken. Dus waar gaat jouw reis naar toe?

Last-minute Turkije

We begrijpen natuurlijk volkomen dat jij op dit moment geen ruim budget hebt vrij gemaakt voor een gehele vakantie. Gelukkig hoeft een vakantie niet altijd duur te zijn, zeker niet met een last-minute. Wist je bijvoorbeeld dat je al een all-inclusive vakantie naar Turkije hebt voor ongeveer 400 á 500 euro? Turkije is een ontzettend goedkoop vakantie land geworden en zeker de last-minute aanbiedingen zijn ideaal. Turkije kenmerkt zich door prachtig zon, zee en strand maar ook door prachtige natuur, cultuur en vele uitgaansgelegenheden. In de zomer stijgt de tempratuur hier tot een aangename 35 of 40 graden en aan de zee met een windje is het hier prima vertoeven. Ben je niet zo fan van een all-inclusive vakantie? Dan kun je natuurlijk ook losse vliegtickets naar Turkije kopen. En ook wat betreft de vliegtickets naar Turkije bestaan er ontzettend leuke last-minute deals.

Last-minute Spanje

Zoek je het toch liever iets dichter bij huis, dan is Spanje ook een leuk alternatief. Daarnaast kun je Spanje zowel met de auto als met het vliegtuig bereiken. Reis je met meerdere personen dan kan met de auto op vakantie gaan naar Spanje zelfs nog voordeliger uitpakken. Spanje is vooral bekend vanwege de Costa del Sol en is voor zowel jong als oud een heerlijk vakantie land. De tempraturen lopen hier iets minder hoog op dan in Turkije maar ook hier mag je rekenen op zon, zee en strand. Daarnaast is de Costa del Sol volledig gericht op de Nederlandse toerist en lijkt het hier bijna alsof je nog steeds in Nederland rond loopt.

Dus heb jij nog geen vakantie gepland voor deze zomer maar ben je er stiekem toch wel een beetje aan toe? Wacht dan niet langer en scoor dan snel jouw last-minute vliegtickets naar Turkije of boek een last-minute vakantie naar Spanje.

Laat een antwoord achter