Blog

Waar en wanneer je wilt binnen no time heerlijk slapen

Stel je voor: je belandt bij vrienden en na een aantal drankjes mag je niet meer autorijden. Je wilt lekker slapen, maar hebt geen zin om een duur hotel te betalen. Gelukkig bieden je vrienden uitkomst: zij hebben een luchtbed! Binnen een aantal minuten is het luchtbed automatisch opgepompt dankzij de ingebouwde pomp en slaap je heerlijk.

Natuurlijk is dit slechts een situatie waarin in een luchtbed uitkomst kan bieden. Behalve bij een logeerpartij is een luchtbed ook ideaal voor bijvoorbeeld in een tent tijdens het kamperen op een camping, in de wildernis of op een festival. Hier kom je ook bij de eerste schifting aan wat betreft de luchtbedden. Je kunt kiezen voor een indoor luchtbed dat binnen gebruikt kan worden of een outdoor luchtbed dat buitenshuis dienst doet als slaapplek. Daarnaast moet je je natuurlijk afvragen of je alleen of samen met iemand op het luchtbed wilt gaan liggen. Lig je liever alleen? Dan zijn daar de eenpersoons luchtbedden. Toch liever samen met iemand, dan zijn er tot zelfs kingsize formaat tweepersoons luchtbedden op de markt beschikbaar. Er wordt natuurlijk ook aan de kinderen gedacht. Speciaal voor hen is er een kinder luchtbed, die wat kleiner van aard is. 

Het enige wat mensen soms als een nadeel ervaren is dat het luchtbed natuurlijk opgepompt moet worden. Iedereen herinnert zich nog wel de voetpomp waarmee het luchtbed moest worden opgepompt. Of je nu gauw buiten adem was of dat het tussenstukje niet op het ventiel paste, er was altijd wel iets. Deze frustraties zijn tegenwoordig verleden tijd dankzij de luchtbedden met ingebouwde pompen. Afhankelijk van het formaat van het luchtbed worden de luchtbedden met ingebouwde pomp binnen enkele minuten volledig opgepompt. Liep je luchtbed midden in de nacht leeg? Ook daar is een oplossing voor bedacht. Kies je voor een luchtbed met ingebouwde stille pomp die er ‘s nachts voor zorgt dat het luchtbed goed gevuld blijft, dan zul je heerlijk slapen zonder ook maar een keer wakker te worden.

Wat tegenwoordig ook ontzettend fijn is zijn de hoogtes van de luchtbedden. Waar je eerst bijna op de grond lag met een luchtbed, zijn er nu luchtbedden waarbij je net als met een gewoon bed gewoon op kunt gaan liggen zonder eerst de grond aan te hoeven raken. Ze zien er zelfs steeds stijlvoller uit in allerlei kleuren waardoor het niet misstaat binnen je interieur. Al met al maakt het dus niet meer uit hoe laat het is of waar je bent. Met een luchtbed dat aan jouw wensen voldoet slaap je als een roosje.

Geef een reactie